מחלת הנשיקה-היה לי עבר -ובבדיקות אין -אבל חש רע

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

24/07/2005 | 09:30 | מאת: ישראל

שלום היה לי מונו לפני 3 שנים לפני 10 חודשים בבדיקות דם לא נמצא אני חש רע באכילת לחם ופחמימות חולשה עייפות ו"נפילה" ושריפה בכפות הרגלייםכמו שהיה לי בזמן המונו....יש שטוענים שזה סימני קנדידה וצריך טיפול נוקשה אמרו לי שלפעמים לא ניתן בבדיקות דם לראות למרות שהוא חי נושם ובועט בי אני אדם דתי ויש לי נפקא מינה ליום כיפור כי בזמן המונו הזהיר אותי הרופא לשתות טיפות מיץ ענבים ביום כיפור מה אתם יכולים להמליץ...או להוסיף בידידות והערכה רבה ישראל

29/07/2005 | 00:02 | מאת: ד"ר אייל גל

לא בטוח שזה קשור למחלת המונו שחלפה. כדאי שתבצע בדיקות דרך רופא גסטרו כדי לברר את סיבת תלונותיך.ה ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול