קרוהן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

23/07/2005 | 23:07 | מאת: אלמה

אני בת 26 חולה שנתיים ובמשך 3 שנים בהתקפה ,התפקוד קשה לי עד מאוד,מס' יציאות ביום,המון המון גזים כל מה שאני אוכלת מלווה בגזים ,כולל שתיית מים, מיותר לציין שעברתי לתזונה מדודה של כמות והיצע הכל עושה לי רע,טופלתי בבודזון,פנטסה,וראפסל.אף אחד מהם לא עזר לי,כרגע אני אוכלת רק כשאני בבית ורוב היום אני בצום.כרגע בטיפול אצל פרופ' גסטרו שאינו מניב פרי.מה עושים מאדם שמח ו אנרגטי הפכתי למיואשת ,רוצה לחזור לפעילותי הרגילה ומהר. שאלות: 1.האם לעבור לטיפול בב"ח ואם כן באיזה בי"ח באיזור ת"א? 2.האם אפשרי לעבור ניתוח להסרת 2 הדלקות שיש לי רק במעי הדק,ואולי לחזור לימים היפים יותר עם איכות חיים שאבדה לחלוטין? סליחה על אורך השאלה פשוט הסבל גדול ואינו נסבל יותר מחפשת רופא שגם מקצועי אך לא פחות אנושי ואמפטי חשוב חשוב מאוד להצלחת הטיפול.

24/07/2005 | 08:41 | מאת: בת שבע

תפני גם לאתר העמותה לחולי קרוהן וקוליטיס CROHN.CO.IL תכנסי "לפורמים" ותבקשי המלצות.

24/07/2005 | 17:49 | מאת: ליהיא

שלום אלמה, אני מזדהה מאד עם הסבל שלך.גם לי יש קרוהן. אם את מחפשת רופא מקצועי ואנושי כאחד - אני ממליצה על הרופא שלי. זהו ד"ר משה סנטו מאיכילוב. הוא מעולה מבחינה מקצועית וגם -הכי חשוב- אדם מיוחד, אנושי ואמפטי כמו שאת מחפשת. נסי להגיע אליו לאיכילוב דרך קופת חולים. אם לא תצליחי, שווה ללכת אליו פרטי. הביטוח המשלים של קופ"ח משתתף בהחזר הסכום וגם הביטוחים הפרטיים מחזירים הוצאות. הוא מקבל בבן גוריון 22 בהרצליה אבל תנסי קודם דרך מכון הגסטרו של איכילוב. תרגישי טוב!

24/07/2005 | 18:38 | מאת: shahar

ליהיא תאריך: 24.7.2005 שעה: 17:49 שלום אלמה, אני מזדהה מאד עם הסבל שלך.גם לי יש קרוהן. אם את מחפשת רופא מקצועי ואנושי כאחד - אני ממליצה על הרופא שלי. זהו ד"ר משה סנטו מאיכילוב. הוא מעולה מבחינה מקצועית וגם -הכי חשוב- אדם מיוחד, אנושי ואמפטי כמו שאת מחפשת. נסי להגיע אליו לאיכילוב דרך קופת חולים. אם לא תצליחי, שווה ללכת אליו פרטי. הביטוח המשלים של קופ"ח משתתף בהחזר הסכום וגם הביטוחים הפרטיים מחזירים הוצאות. הוא מקבל בבן גוריון 22 בהרצליה אבל תנסי קודם דרך מכון הגסטרו של איכילוב. תרגישי טוב!

29/07/2005 | 00:01 | מאת: ד"ר אייל גל

נראה באמת שאינך מטופלת טיפול מקסימלי וניתן לשפר את איכות חייך. כמו כן יש תמיד להבדיל בין סימפטומים של הקרוה'ן לבין בעיות של מעי רגיש שעלולות להתפתח גם בחולי מחלות מעי דלקתיות. אני חושב שבית חולים גדול עם נסיון רב בטיפול בחולי קרוה'ן יכול לעזור לך. בין השאר ניתן להשתתף במחקרים שונים כגון דיאטות מותאמות או תרופות חדשניות ולהפגש עם חולים אחרים במסגרת קבוצו תמיכה. ד"ר גל.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול