פטריות בצפורניים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

23/07/2005 | 22:49 | מאת: עמרי

אני חולה קרוהן. מטופל באימורן ובזריקות של רימיקייד. מצבי טוב. יש לי פטריות נוראיות בצפורניים של הרגליים. רופא עור המליץ על ספורנוקס. הרופא שלי הסכים שאקח תוך מעקב. אבא שלי מאד מתנגד שאקח את התרופה החדשה, כי הוא פוחד שזה יגרום לי להתלקחות חדשה של הקרוהן אחרי שיש לי הפוגה כמה חודשים (אחרי כמה שנים די על הפנים). אשמח לשמוע את דעתך.

26/07/2005 | 09:05 | מאת: דליה

עמרי שלום, אמך צודקת. יש אמצעים טבעיים לחלוטין שיכולים לעזור לך. אשמח לקבל תגובה לצורך המשך יידוע. דליה

28/07/2005 | 23:56 | מאת: ד"ר אייל גל

לא ידוע על התלקחות המחלה כתוצאה משימוש בספורנוקס ולכן אין מניעה לטיפול כמובן תוך מעקב אחר בדיקות הדם. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול