פיסורה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

23/07/2005 | 22:14 | מאת: מלכיאלה

שלום, אני סולבת מפיסורה בעקבות לידה. בעצת רופאי ניסיתי לטפל בניפדיפין אך אני לא מרגישה הקלה אני מאוד לא רוצה לעבור את הניתוח הדרוש מה עוד אוכל לנסות? דבר נוסף - אני שותה חומר טבעי מרכך צואה כבר כחודשיים בשם אגיולקס שמכיל גרגרים על בסיס plantago ovata ו senna האם אין סכנה מסויימת בשימוש ממושך בחומר הזה? האם זה לא יהפוך את הקיבה שלי לעצלה לאחר שאפסיק? האם החומר הזה עובר בהנקה ויכול להשפיע גם על התינוק שלי? תודה

28/07/2005 | 23:55 | מאת: ד"ר אייל גל

ניתן להשתמש באגיולקס לתקופה ארוכה כי ריכוז הסנה נמוך מאד. כדאי שתפני לכירורג להמשך טיפול בפיסורה. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול