מוטיליום

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

21/07/2005 | 19:11 | מאת: שלומי

לרופא שלום רב רציתי לדעת אודות כדורי מוטיליום ראיתי שיש להם תופעה שהם גורמים להגברת יצור חלב השד אצל נשים רציתי לדעת האם כתופעת לוואי הם יכולים ליגרום להגדלת או נפיחות החזה (שדיים) אצל גברים או לתופעה אחרת באיזור החזה - ציצים בגברים אם כן האם התופעה הפיכה? האם היא הפיכה רק בהפדקת הכדור או שהיא נעלמת לאחר שימוש של זמן מה בכדור כמה זמן יכול לקחת לתופעה לחלוף ?? תודה

23/07/2005 | 22:46 | מאת: ד"ר אייל גל

מדובר בתופעה נדירה של הגדלת חזה בגברים והיא הפיכה עם הפסקת הטיפול. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול