אי שליטה על יציאות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

21/07/2005 | 13:07 | מאת: ג

אני חולת ט.נ.לאחרונה אני לא שולטת על היציאות. אני יכולה להסיק שזו חלק מהמחלה, אבל ... מה לעשות? האם יש משהוא שעלי לקבל כדי שחיי לא יהיו מעתה רק בין 4 קירות?אני משוועת לעזרה.

21/07/2005 | 22:43 | מאת: ג

אני חולת ט.נ. לאחרונה אני לא שולטת על היציאות, ומרגישה את פעולת המעיים רגע אחרי . אני יכולה להסיק שזה חלק מהמחלה? מה לעשות? האם יש טיפול כלשהוא כדי שחיי יהיו חיובים פחות או יותר,או שעלי לקבל את הגזרה שהם יהיורק בין 4 קירות? אני משוועת לעזרה. [היתה טעות בכתיבת האימייל הקודם לכן החזרה על הדברים] תודה מראש.

23/07/2005 | 22:40 | מאת: ד"ר אייל גל

אם היציאות רכות ניתן להוסיף סיבים כדי להקשות אותן. במידה והבעיה היא חוסר תחושה הייתי מציע לבצע חוקן או לקחת נר ולנסות להתרוקן בבוקר לאחר מכן כך שלא תהיה יציאה לא מכוונת במהלך היום. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול