גאזים וכאבים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

21/07/2005 | 12:23 | מאת: דוד

שלום רב, אני גבר בן 58, סובל מזה כשלושה חודשים מגאזים קשים, לאחר כל ארוחה, הנמשכים למעלה משעתיים! בנוסף, הגאזים מלווים בכאבים בבטן, מקדימה בצד שמאל (בקו הטבור בערך) לפני כחודשיים אובחן אצלי חיידק האליבקטר פולי וקיבלתי קורס טיפולי נגדו של כשבוע. הבעיות ממשיכות על אף שבדיקות גסטרוקופיה, אולטרא סאונד ו- סי-טי נמצאו תקינות, כמו גם בדיקות הדם והשתן. אני בטיפול אצל גאסטרולוג אך הטיפול אינו נושא פרי. אבקש את עצתכם/עזרתכם. תודה מראש! דוד

23/07/2005 | 22:38 | מאת: ד"ר אייל גל

כדאי לשקול לבצע גם בדיקת קולונוסקופיה. כמו כן נסה לפנות לדיאטנית ולהשתמש בתכשירים פרוביוטיים. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול