תוצאות בדיקה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

21/07/2005 | 00:34 | מאת: גד

בתשובה לבדיקת סי. טי. נאמר כך: הלבלב בגודל ובצורה תקינה.מודגמות הסתיידויות בעורק התחול. הכליות בממדים תקינים-מודגמת אבן מסויידת זעירה בכליה הימנית, מילוי פיתולי המעי תקין.הדודנום רחב במקצת,יתכן גל פריסטלטי,תוכן פקאלי רב לאורך הקולולן אינו מאפשר דיון דופנותיו.השומר הפרי-קולוני אינו מסונן. אבקש לדעת במה עסקעינן

23/07/2005 | 01:03 | מאת: ד"ר אייל גל

אינני מפרש תשובות CT, עליך לפנות לרופא שהפנה אותך לבדיקה. עד כמה שאני יכול לומר אין משהו דחוף בתשובה. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול