פרוביוטיקה ושלשולים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

19/07/2005 | 22:02 | מאת: mrgz

שלום רב, אני סובלת ממעי רגיז, בתקופה האחרונה הייתה לי הרגשה יותר טובה. לפני מספר ימים התחלתי לקחת פרוביוטיקה פמינה, ומאז אני סובלת משלשולים קשים וכאבי בטן. האם יש סיכוי שהם יעברו והגוף יגיב יותר טוב לפרוביוטיקה, או שלוותר מראש ולנסות להחליף סוג? (סוג אחר עשה לי בחילה נוראית). למה הגוף לא מגיב טוב לפרוביוטיקה? זה לא אמור לעזור לבעיות של מעי רגיז?

23/07/2005 | 00:39 | מאת: ד"ר אייל גל

פרוביוטיקה לא אמורה לגרום לשלשול אלא להך. ייתכן שאת רגישה למרכיב מסויים בתרופה הספציפית וכדאי לנסות לעבור לסוג אחר של פרוביוטיקה. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול