קולונוסקופיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

19/07/2005 | 19:49 | מאת: משה

אני מוזמן לביקה בשעה16.00 מדוע צריך לשתות בקבוק סופודקס ב-10.00 בלילה וכל הלילה לקום לשרותים האם אפשרי להתחיל את ההכנה מוקדם בבוקר?

20/07/2005 | 14:19 | מאת: סטג'ר לרפואה

שלום רב, חשוב לקחת את הסופודקס יום קודם, משום שהמעי הגס חייב להיות נקי מצואה. ברגע שתיקח את הסופודקס רק ביום הבדיקה, עדיין יווצרו גושי צואה היכולים להפריע למהלכה התקין של הבדיקה ולהסתיר דברים שמעוניינים לראות. בהצלחה.

23/07/2005 | 00:36 | מאת: ד"ר אייל גל

חשוב להקפיד על הוראות ההכנה כדי להגיע לנקיון אופטימלי מצד אחד וכדי שהמעי לא יהיה מלא נוזל בזמן הבדיקה מה שיאריך את זמן הפעולה. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול