מבקשת יעוץ או עזרה מקצועית בקשר לבעיה מסוימת

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

19/07/2005 | 13:02 | מאת: רויטל###

אני סובלת מתופעה מאוד מוזרה שלעולם לא נתקלתי בה באף אחד אחר. אני בת 21 ומאז שאני זוכרת את עצמי לפני שנים עוד כשהייתי צעירה יותר,אני סובלת מבעיה חמורה של גזים וגם גרוע מאוד מזה גם מריחות אחרים ממש לא נעימים . אני מתקלחת ושומרת תמיד על הגיינה וזה כאילו הריחות האלו הם חלק מהגוף שלי,לא יודעת איך להסביר את זה,וזאת גם כשאני לא מרגישה בכלל שהגוף שלי פולט גזים. אני לא סובלת מזה תמיד במשך היום אבל לעיתים קרובות מאוד וכמעט בכל יום.הדבר מתבטא בעיקר בריחות,כאבי בטן לא ממש וגם בצורך ביציאות לא יודעת אם רבות אבל לעיתים קרובות (למרות שזה יחסית נורמלי). אני ממש לא יודעת איך להתמודד עם זה וזה מעיק מאוד על חיי היום יום והסביבה ומבייש. לעיתים תופעה זו חלה כשאני נמצאת בלחץ או התרגשות ולפעמים גם סתם כשאני מרגישה בסדר. האם אני היחידה שסובלת מכך? ולא יודעת אם זה קשור לעניין אבל אני גם סובלת מהזעת יתר בידיים,וממחזור שהוא לא תמיד סדיר. יש כדורים או משהו לטיפול בבעיה הזו ?האם זה משהו לא בסדר במערכת העיכול?

20/07/2005 | 23:54 | מאת: רויטל

יש לציין שאני גם סובלת מנפיחות בולטת בבטן שפשוט לא עוברת.

23/07/2005 | 22:30 | מאת: ד"ר אייל גל

כדאי לפנות קודם כל לדיאטנית ולבדוק אם יש מזונות המגבירים את התופעה, תבלינים מסויימים יכולים להיות מופרשים גם בזיעה ולגרום לריח רע. בנוסף מומלץ להשתמש גם בפרוביוטיקה(חיידקים טובים). ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול