קולונוסקופיה וברזל

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

19/07/2005 | 12:41 | מאת: יעל

שלום בת 44, לוקחת 2 כדורי ברזל ביום בגלל ירידה בפריטין (16). יש לי תור לקולונוסקופיה. מרגישה עייפות וחולשה רבה וקראתי בהוראות לבדיקה שצריך להפסיק לקחת ברזל 4 ימים לפני הבדיקה. מדוע? ומה קורה בקשר לחולשה ולעייפות אם אפסיק לקחת לארבעה ימים ברזל, גם ככה אני מאוד חלשה ואני פוחדת שאתעלף בבדיקה? תודה

23/07/2005 | 22:21 | מאת: ד"ר אייל גל

4 ימים של הפסקת ברזל לא ישנו במידה ניכרת את העייפות שלך אולם אם תמשיכי לקחת ברזל הכנת המעי לא תהיה טובה. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול