סופודקס

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

19/07/2005 | 11:02 | מאת: דנה

שלום לרופאים, מדוע לא מפתחים איזו וריאציה של סופודקס שתאפשר לחולים לבלוע אותו יותר בקלות? רוב האנשים שהכרתי היו צריכים לקבל כדורים נגד בחילה כדי שבכלל יוכלו לסיים לבלוע בקבוק אחד. שום דבר לא עוזר. לא מהילה במים ולא במיץ. בבקשה תפתחו תכשיר שנוכל לבלוע בלי להקיא וכך נהיה מוכנים יותר טוב לבדיקת הקולנוסקופיה. זה מאוד חשוב! תודה.

20/07/2005 | 08:06 | מאת: דפנה

23/07/2005 | 22:19 | מאת: ד"ר אייל גל

בהחלט מזדהה איתך, עובדים על הנושא. יש תכשירים נוספים כגון מרוקן ו פיקוסלקס (רק בבית מרקחת פרטי). ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול