חילוף חומרים איטי

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

18/07/2005 | 23:27 | מאת: שלום!

אני גבר בן 25 , סובל מחילוף חומרים איטי מאוד ( יציאה פעם ביומיים - שלושה וגם אז בקושי...) . כעת אני נוטל אבקת פסיליום , אשר עוזרת לי מאוד ומגבירה את קצב החילוץ. רציתי לדעת אם הדבר נורמאלי והאם צריך לבדוק זאת ע"י בדיקות רפואיות. שמעתי לאחרונה משהו על קנדידה.. נ.ב. איני אוכל ירוקים בכלל . האם חילוף חומרים איטי גורם להשמנה ???

23/07/2005 | 22:13 | מאת: ד"ר אייל גל

הדבר בהחלט נורמלי ואין בעיה להשתמש בסיבים. חשוב להקפיד על תזונה עשירה בסיבים וירקות. אין בהכרח קשר בין כמות היציאות להשמנה. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול