דימום רקטלי

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

17/07/2005 | 04:19 | מאת: יעל

ד''ר שלום, מזה מספר חודשים אני סובלת מדימום רקטלי בזמן יציאות. היות ואני ערה לפירסום הרב בתקופה האחרונה המתריע על התפשטות נרחבת של סרטן המעי (שזהו אחד מסמניו) וממליץ לבני 50+ לעבור בדיקה, אינני יודעת אם גם עלי לפנות לקבלת טיפול רפואי היות ואני רק בת 17 וחצי. מה עלי לעשות??? תודה

22/07/2005 | 23:11 | מאת: ד"ר אייל גל

בגילך סרטן המעי הגס נדיר ביותר אולם קיימות סיבות אחרות לדימום בגיל זה כגון פיסורה, טחורים ודלקת במעי (קוליטיס). עליך לפנות ראשית לרופא המשפחה ובמידת הצורך לקבל הפנייה לגסטרו. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול