רפולוקס

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

16/07/2005 | 12:57 | מאת: מירי

לפני כחצי שנה עברתי בדיקת גסטרוסקופיה בגלל אנמיה-הבדיקה הייתה תקינה. זכור לי בוודאות שבזמן הבדיקה כשהצינור היה עוד בפנים התעוררתי ו"השתוללתי" בגלל אי הנוחות. שבוע לאחר מכן התחלתי לחוש בצרבות בחזה ובצוואר אשר גרמו וגורמים לי להפרעות באיכות חיי שהיו כסדרם. כיום אני מטופלת בלנטון 30 מ"ג פעמיים ביום. שאלותי הם: 1.האם כתוצאה מהבדיקה הנ"ל נגרם לי נזק כלשהו אשר מצריך בדיקה נוספת? 2.האם יש טיפול נוסף ומהו?

17/07/2005 | 17:01 | מאת: בת שבע

בהומאופתי קלאסית את יכולה להיעזר מאד בענין. אם בדיקה חודרנית אחת הזיקה לך, לא גילתה כלום, (אף שכנראה כבר היה מעין רפלוקס אצלך) מדוע את מחפשת עוד?

23/07/2005 | 20:46 | מאת: תומר

הי האם אתה ממליץ על שילוב טיפול הומאופתי יחד עם לנטון או לוסק?

22/07/2005 | 00:03 | מאת: ד"ר אייל גל

ספק רב אם נזק כלשהו שנגרם בזמן גסטרוסקופיה יגרום לצרבות במשך חצי שנה. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול