תחושה מוזרה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

15/07/2005 | 22:11 | מאת: ofek

אני בת 32 , אסמתית ברמה קלה עד בינונית, יש לי כבר כמה זמן תחושה שדבר מה מתווסף לי לפעולת הנשימה באזור הסרעפת. כאילו השראה של הנשימה וזה מאוד מפריע לי בפעולת הנשימה. זה כאילו הרגשה שליחה מסתובבת שם ואי אפשר להוציא אותה. אני לא בטוחה שזה קשור לנשימה אולי זה השפעה מהקיבה. לאיזה רופא לפנות, אני די מבולבלת וקשה לי להסביר את מה שאני מרגישה. תודה

21/07/2005 | 23:55 | מאת: ד"ר אייל גל

ייתכן שמדובר בתופעה של האסטמה ולכן בראש וראשונה לפנות לרופא ראות, אם לא נמצא דבר אפשר להתייעץ גם ברופא גסטרו. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול