חיידק

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

15/07/2005 | 17:00 | מאת: ניר

רציתי לברר היה לי חיידק הליקוטר פילורי לפני שנה זה עבר ועכשיו אני מרגיש את אותו תופעות מה אני עושה כי הרופא שלי אומר לי שלא יכול להיות שחזר

17/07/2005 | 18:57 | מאת: הליקובקטר

הרופא שלך יודע שיכול גם יכול לחזור. אין רופא גסטרו שלא יודע זאת. גם לאחר כמה זמן גם יכול לחזור בצורה חריפה יותר ויותר ולעבור למקום קשה יותר לריפוי. אני מציעה לך לפנות להומאופת קלאסי, אם זה קרה לך רק פעם שניה, יש לך סיכויים מצויינים להיפטר מזה. האנטיב' מטפלת רק בחיידק, הומאופתיה מטפלת בכולך, מעוררת את כוחות הריפוי הטבעיים שלך. הומאופת קלאסי בלבד שנותן תרופה אחת בזמן נתון. ראיון ראשון אצל הומאופת קלאסי אורך שעה עד שעתיים. אתה האגודה בו אתה יכול למצוא הומאופת באזורך - כדאי לקבל המלצות: www.homeopathy-israel.co.il

21/07/2005 | 23:50 | מאת: ד"ר אייל גל

במידה ולא היה ריפוי מלא של החיידק בטיפול הראשון החיידק עלול להתרבות מחדש ולכן כדאי לבדוק שוב את נוכחותו ע"י תבחין נשיפה. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול