דחוף!!עצירות שבוע

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

15/07/2005 | 11:31 | מאת: יוליה

לכל מאן דבעי, אין לי יציאה כבר שבוע רצוף ואני מרגישה נפיחות בבטן, כמו כן, הבטן שלי משמיעה רעשים עמומים של ערבוב. אני ממש מתחילה לדאוג מה עליי לעשות! רקע בריאותי: עברתי לפני שלושה חודשים ניתוח לכריתת טחול. פרט לכך בריאותי ב"ה טובה, ללא אלרגיות. אנא ענו לי בהקדם האפשרי מה עלי לעשות על מנת להקל על מצבי. בתודה מראש, יוליה

21/07/2005 | 23:44 | מאת: ד"ר אייל גל

הפורום אינו תחליף לרופא, פני אליו/ה. נסי לאכול פירות יבשים ולשתות מים בכמות גדולה ומיצי פירות. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול