ועוד שאלה בבקשה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

14/07/2005 | 08:21 | מאת: תמר

כמה זמן לוקח לחלב ומוצריו להספג בגוף ולגרום לרגישות במקרה שהגוף רגיש ללקטוז? האם יתכן שהשלשולים יגיעו גם 24 שעות לאחר מכן? לאחר "צום" של שבוע וחצי ממוצרי חלב והרגשה בריאה וטובה, שתיתי חלב בקפה של הבוקר, את התקפת השלשול קבלתי ביום למחרת. במשך 3 שעות הייתי עסוקה בישיבה בשרותים או בנסיונות כושלים להתאפק. אשמח לקבל תשובות גם בעלי נסיון. :-)

14/07/2005 | 18:20 | מאת: bamba

איני רופאה אך מניסיוני ההשפעה של הלקטוז בהחלט יכולה להופיע לאחר 24 שעות וזה לרוב תלוי בכמות (לפחות אצלי). לאחר הקפה אכלת עוד מוצרי חלב? והמלצה תעשי טעימות ותמצאי לך חלב סויה שיתאים עם הקפה . חבל להתגרות בגוף. בת-אל

16/07/2005 | 21:19 | מאת: ד"ר אייל גל

פעמים רבות השלשול מופיע כבר תוך כשעה מאכילת מוצרי החלב אך זה גם יכול להופיע למחרת. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול