ריפלוקס תרופות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

13/07/2005 | 19:57 | מאת: שרון

חברי חולה בריפלוקס כ3 שנים המחלה אובחנה באר"הב ע"י קוצר נשימה ועוד ! בארץ עבר בדיקות וירד במשקל מ78 להיום 59! הוא עבר ניתוח ולדעתו יותר קשה מצבו! מקבל תרופות ואוכל בקושי! הריפלוקס הוא בדרגה 6 הכי גבוהה כפי שהבנתי! עובר בדיקות כל חודשיים! לא יכול להקיא מאז הניתוח! משפחתו חושבת לשלוח אותו לחו"ל לניתוח כדי שמצבו ישתפר הגם שלדעתיהתזונה שלו לקויה ! מקבל כדורים שנמסים במילקי או משהו עם קצפת ! שותה שוקו אוכל לחמניה בקושי רב וקופפסא קטנה של חומוס ! לניתוח הזה היה מישהתנגד! ומצבו רע יותר! מה יתן לעשות אולי אפשר להמליץ על טיפול אחר או אלטרנטיבי? תודה אשמח לקבל תשובה בדחיפות! ברוב יאושו הוא הפסיק לקחת תרופות שהוא לוקח 3 פעמים ביום ! שלושה ימים!

16/07/2005 | 21:13 | מאת: ד"ר אייל גל

קצרה ידו של הפורום לטפל במקרה מסובך כזה, יש לפעול לפי עצת המומחים בנושא המטפלים בו. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול