גסטרוסקופיה- brunner gland hyperplasia

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

13/07/2005 | 10:39 | מאת: ערן

בן 23 בריא בדר"כ , לפני כחודשיים סבלתי/סובל מכאבים בבטן עליונה, רעב חזק כל שעתיים שלוש , (ללא צרבת) נרשם לי טיפול זמני עד לגסטרוסקופיה ב- לוסק , הלוסק מאוד עזר אבל נשארה תחושת הרעב , לפני יומיים עברתי גסטרוסקופיה במאיר ושם נשלל אולקוס וגם שללו (ביום שאחרי ) נוכחות חיידק, אבל נמצאה נפיחות בבלוטה בתרסריון , הבנתי שנלקחו ביופסיות ומחכים לתשובה , מפורט כאבחנה בדף שקיבלתי בסיום :brunner gland hyperplasia שאלתי היא על מה מדובר ומה אומרות תוצאות כאלו או אחרות כשיגיעו? ,

16/07/2005 | 21:12 | מאת: ד"ר אייל גל

לאבחנה של Brunner gland hyperplasia בתריסריון אין משמעות פתולוגית ומדובר בממצא אקראי. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול