כאבי בטן ממלון וביצים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

12/07/2005 | 21:34 | מאת: ענת

אני בת 45 , סובלת מכאבי בטן בכל פעם שאני אוכלת מלון או ביצים (בכל צורה) כאבי בטן מרכזית למשך כמה שעות שמתחילים בעוצמה חזקה ולאחר כמה שעות נחלשים ונעלמים. האם התופעה הזו מוכרת? מה יכול להיות במלון וביצים שיכול לגרום לכאבים ( לא אותם מרכיבי מזון) תודה על התייחסותכם ענת

16/07/2005 | 21:03 | מאת: ד"ר אייל גל

זהו מצב הקרויה אלרגיה למזון food allergy בו יש רגישות למרכיבים מסויימים במזון (השכיחים ביותר - אגוזים, בוטנים, דגים, ביצים ופירות טרופיים) והדרך הטובה ביותר היא להמנע מאותם מזונות. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול