מרקפטופורין ותרופות נוספות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

12/07/2005 | 18:10 | מאת: מאיה

שלום רב , אני חול קרוהן - לוקחת פנטסה + slow-fe-folic . אני צריכה להתחיל לקחת עכשיו גם פורינטול . רציתי לדעת האם אין בעיה לקחת את זה יחד עם slow fe folic וכמו כן עם אין בעיה בשימוש של תרופה זו יחד עם גלולות . תודה מראש

13/07/2005 | 10:35 | מאת: מאיה

שאלה נוספת - איך לוקחים את התרופה הזו (אם האוכל , על בטן ריקה ...) והאם אפשר לקחת את כל התרופות ברצף ? [לא כתוב נתונים אלו בדף ההסבר של התרופה] תודה מראש שוב

16/07/2005 | 20:57 | מאת: ד"ר אייל גל

אין בעיה לקחת עם ברזל או גלולות , רצוי לקחת אחרי אוכל ואין בעיה לקחת את כל המנה בפעם אחת. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול