כאבי בטן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

11/07/2005 | 07:42 | מאת: שי

אחת למספר שבועות (3-6) אני ניתקף בכאבי בטן עזים, הנימשכים 12-24 שעות, מלווים לעיתים בבחילות ובהקאות, ואין סימפטומים נוספים (כגון שילשולים או חום). הכאבים חזקים מאוד, ווממוקדים בבטן הימנית (כולל רגישות למגע). בחלוף 24 שעות הכל חולף כלא היה. באולטראסאונד בטן ובבדיקת גסטרוסקופיה הכל נימצא תקין. מה זה יכול להיות ?

16/07/2005 | 00:19 | מאת: ד"ר אייל גל

אינני יודע, יש לעתים אבנים בדרכי מרה שאינן נראות באולטראסאונד רגיל וכן יכולות להיות בעיות אחרות שאינו קשורות לדרכי מרה. אתה צריך להמשיך בבירור אצל רופא גסטרו. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול