גזים ונפיחות בבטן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

06/07/2005 | 18:50 | מאת: מיואשת

שלום! מזה כחצי שנה אני סובלת מהצטברות גזים בבטן ובתחושות אי נוחות. לפעמים גם בחילות קלות. עשיתי תבחין נשיפה וגילו הליקובקטר. קיבלתי טיפול אנטיביוטי משולב של 3 סוגי כדורים. סיימתי שבוע טיפול ועכשיו אני ממשיכה עם אומפרדקס עוד כמה שבועות. הבעיה היא שאין שיפור!!! זה אולי נהייה יותר גרוע. אני לא מרגישה בנח ואני עובדת עם קהל ולפעמים הבטן שלי משמיעה קולות מוזרים של גזים וזה ממש מביך! בנוסף, גיליתי מעט דם בפי הטבעת וכשאני עושה את צרכי זה מאוד כואב!! אני יושבת באמבטיה חמה פעמיים ביום ומורחת משחה (פרוקטו גליבניל) זה נמשך כבר 3 ימים האם לפנות לרופא? אודה מאוד על תשובה מהירה!

09/07/2005 | 23:23 | מאת: ד"ר אייל גל

כמו שהסברתי לגולש קודם אין קשר בין ההליקובקטר לגזים במעי. ייתכן שקיימת בעיה אחרת במעי הגס ובעיקר לאור הדימום יש לפנות חזרה לרופא הגסטרו. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול