מקווה שזה טחורים ולא יותר

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

06/07/2005 | 16:01 | מאת: מטילדה

הנני בת כמעט 50. לפני כ-4 שנים עברתי קשירת טחורים בPרקטוליין באמצעות עינפרא, טיפול שהצליח ל - 3שנים. מזה כחצי שנה אני מדממת בכל יציאה (על פי רוב יציאה קשה) ובכל,סליחה, יציאה של גאזים. האסלה פשוט מותזה בדם ובקרישי דם. הדבר נראה די מפחיד. בשבוע הבא אני אמורה לעבור קולנוסקופיה.( לפני ארבע שנים עברתי בדיקת קולנוסקופיה והיא יצאה תקינה). בשבועיים האחרונים כל מאכל מגרה לי את הקיבה, אני נכנסת לשרותים ולא בהכרח יש מה להוציא אבל דימום או קרישי דם יש תמיד. ראוי לציין שרוב הזמן הדם אדום. האם כיוון הבדיקה טחורים הוא הנכון או שזהו סימפטום לבעיה אחרת? בעקבות ריבוי הגאזים אני נמנעת מלאכול בעבודה על מנת לא להגיע למצב שאשב בשרותים ואשמיע רעשים... בבקשה הכוונתך ותשובתך. תודה מראש מטילדה

09/07/2005 | 23:19 | מאת: ד"ר אייל גל

מכיוון שהבדיקה לפני 4 שנים הייתה תקינה, עברת טיפול בטחורים ומדובר בדימום טרי הדבר מצביע על בעיית טחורים. עם זאת רצוי להיות זהיר ולחזור על הבדיקה. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול