דימום מפי הטבעת

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

06/07/2005 | 09:15 | מאת: א.נ.

אני נמצאת בשבוע 20 להריון, וסובלת מעצירויות (גם ללא הריון). הייתי אמורה לעבור בדיקות קלונוסקופיה וגסטרוסקופיה אך מכיוון שהריתי לא עשיתי את הבדיקות. אני סובלת מאוד מכאבי בטן עליונה גם כתוצאה מלקיחת כדורים שונים לכאבי ראש (מיגרנות וכו'). השאלה שלי היא כזו: לפני יומיים כאבה לי הבטן מאוד חזק, לקחתי נר גלצרין ולאחר 15 דקות נגשתי לשרותים ובמקום "יציאה", יצא לי כמות של דם מיימית. תופעה זו היתה חד פעמית. האם זה מראה על משהו חריג שמצריך בדיקת רופא? תודה

09/07/2005 | 23:05 | מאת: ד"ר אייל גל

קרוב לוודאי שמדובר בטחורים על רקע ההריון ועצירות ממושכת. בכל זאת כדאי שלפחות רופא המשפחה או כירורג יבדקו. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול