הדבקויות מעיים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

05/07/2005 | 01:31 | מאת: שיר

עברתי ניתוח תוספתן, שבו נאמר שהייתה לי דלקת כרונית בו, לאחר הניתוח הייתה לי קולקציה, שטופלה בצורה שמרנית. אני סובלת מעל לעשר שנים משלשולים. כעת ישנה הקלה, אך לאחר חודשיים מהניתוח התחילו לי כאבי בטן איומיים, המלווים בבחילות ומתגברים בעת אכילה או שתיה או פעילות פיזית. נאמר לי, שזו תופעה שכיחה לאחר ניתוחי בטן. הייתי שמחה לדעת, מה משך ההחלמה ממצב זה? במקביל התברר שיש לי דלקת בחצוצרה, שכפי הנראה נגרמה מהקולקציה. יצויין, כי אני צמחונית 20 שנה ואינני אוכלת לא דגים ולא גבינות (אלרגיה לחלב), האם יש שינוי נוסף, שעלי לעשות מבחינת מזון, שיקל על התופעות הנ"ל.

06/07/2005 | 00:23 | מאת: ד"ר אייל גל

בעיקר עניין של זמן, ניתן לנסות תוספת של פרוביוטיקה בעיקר אם קיבלת טיפולים אנטיביוטיים סביב הניתוח. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול