רמיקייד

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

04/07/2005 | 21:57 | מאת: כרמל

אני חולה בקרוהן מזה 4 שנים, 4 שנים סוערות מאוד מלוות בירידה ועלייה דרסטית במשקל, כאבי בטן עזים, שלשולים דמיים ומלאי ריר, שימוש בכל תרופה אפשרית כולל תופעות הלוואי הנוראיות ורק כששום דבר אחר לא עזר, קיבלתי רמיקייד שלמרבה הפלא עזר ל - 8 חודשים, עכשיו משעברו 8 חודשים חזר הסבל לחיי והמחשבה על רמיקייד לא עוזבת אותי אבל שמעתי שהשימוש ברמיקייד מוגבל לפעמים ספורות ואני מפחדת לבזבז את הפעמים האלה עכשיו ולהשאר ללא פתרון בעתיד, מה אתה מציע לקבל רמיקייד או לא?

06/07/2005 | 00:14 | מאת: ד"ר אייל גל

אם זה הטיפול היחידי שעזר לך ושיפר את חייך במידה כזו אין טעם "לחסוך" בטיפול ובעת חזרה של הסימפטומים יש לחזור על הטיפול. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול