שאלה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

04/07/2005 | 11:25 | מאת: אושרי

מזה תקופה אניני אוכל ארוחות מסודרות אך מרבה בשיתה מרובה האומנם אוכל הכול אך לא בזמנים קצובים האם זה יכול לגרום לעצירות שממינה אני סובל .? עישתי בדיקת חוקם ברויים הכול היה תקין מה עלי לעשות כעת כדי לברר מהי הבעיה לדעתך ומהי הבעיה ואך ניתן לשפר את הכאבים כואבת לי הבטן לעיתים האם יכול להיות שיש לי חיידק בכיבה .?.

04/07/2005 | 11:28 | מאת: אושרי

מזה תקופה אניני אוכל ארוחות מסודרות אך מרבה בשיתה מרובה האומנם אוכל הכול אך לא בזמנים קצובים האם זה יכול לגרום לעצירות שממינה אני סובל .? עישתי בדיקת חוקם ברויים הכול היה תקין מה עלי לעשות כעת כדי לברר מהי הבעיה לדעתך ומהי הבעיה ואך ניתן לשפר את הכאבים כואבת לי הבטן לעיתים האם יכול להיות שיש לי חיידק בכיבה .?. ויש לי המון גזים למה יכולות להיקשר כול התופעות האלו כאבים בבטן ממתן יציאה קשה ומעט יציאה.?

05/07/2005 | 23:47 | מאת: ד"ר אייל גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול