שאלה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

04/07/2005 | 11:25 | מאת: אושרי

מזה תקופה אניני אוכל ארוחות מסודרות אך מרבה בשיתה מרובה האומנם אוכל הכול אך לא בזמנים קצובים האם זה יכול לגרום לעצירות שממינה אני סובל .? עישתי בדיקת חוקם ברויים הכול היה תקין מה עלי לעשות כעת כדי לברר מהי הבעיה לדעתך ומהי הבעיה ואך ניתן לשפר את הכאבים כואבת לי הבטן לעיתים האם יכול להיות שיש לי חיידק בכיבה .?.

05/07/2005 | 23:45 | מאת: ד"ר אייל גל

תזונה סדירה ועשירה בירקות ופירות חשובה מאד כדי למנוע עצירות. כפי שציינתי בתשובה קודמת חוקן בריום אינה נחשבת בדיקה אמינה במיוחד וייתכן שכדאי לבצע גם קולונוסקופיה. תרופות ומתח נפשי יכולים להשפיע גם כן על היציאות. ד"ר גל

14/09/2005 | 14:28 | מאת: שירלי

אוקיי לאחותי היה חיידק בכיבה ונתנו לה טיפול אבל לפני הטיפול היא ירדה במשקל ושמו לה זונדא ואחרי הטיפול היא הרגישה יותר טוב יש לי שלוש שאלות דחופות 1. יש לה כאבי בטן ואחרי כמעט כול ארוחה כואב לה הבטן ויש לה צריבה בכיבה ובדרך כלל כול מה שהיא אוכלת היא עושה צואה למה?? 2. מביאים לה תרופה זנדק למה מביאים לה אותו אבל הוא דווקא עוזר רק שאני לא מבינה למה זנדק שאלה 3. היא לא עולה בבמשקל נתנו לה דרך הזונדא אוכל אינשור פלוס 4 פחיות והיא ירדה קילו בלילה והיא לא הקיאה בכלל ראו בבדיקות דם למה יש פה בעיה אני מאוד דואגת תודה מראש שירלי

14/09/2005 | 14:29 | מאת: שירלי

אוקיי לאחותי היה חיידק בכיבה ונתנו לה טיפול אבל לפני הטיפול היא ירדה במשקל ושמו לה זונדא ואחרי הטיפול היא הרגישה יותר טוב יש לי שלוש שאלות דחופות 1. יש לה כאבי בטן ואחרי כמעט כול ארוחה כואב לה הבטן ויש לה צריבה בכיבה ובדרך כלל כול מה שהיא אוכלת היא עושה צואה למה?? 2. מביאים לה תרופה זנדק למה מביאים לה אותו אבל הוא דווקא עוזר רק שאני לא מבינה למה זנדק שאלה 3. היא לא עולה בבמשקל נתנו לה דרך הזונדא אוכל אינשור פלוס 4 פחיות והיא ירדה קילו בלילה והיא לא הקיאה בכלל ראו בבדיקות דם למה יש פה בעיה אני מאוד דואגת תודה מראש שירלי

14/09/2005 | 14:12 | מאת: פרח

היה לאחותי חיידק בכיבה ונתנו לה טיפול והיא לא יכלה לאכול וסמו לה זונדא ועכשיו ורידו לה ברוך השם אבל עדיין כואב לה הבטן וכל מה שהיא כמעט אוכלת היא עושה צואה ויש לה חומציות מה לעשות ומה יכול להיות לה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול