שאלה דחופה שוב

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

04/07/2005 | 11:11 | מאת: אושרית

האם זה יכול לעבור במשך הזמן הרפלוקס והדימום .?. ומה המזון שממולץ לאכול על מנת להקטין את הצריבות ומה מותר? ומה אסור ? ומה בנסוף לכך עלי להימנע כדי שזה יעבור יש איזשהו מאכל פרוויטי שיכול לסייע כמו אקטמיל וכדומה? בנסוף לגבי עצירות בעלי סובל מעצירות מזה כמה חודשים הוא עשה בדיקת חוקן ברויים והיא היתה תקינה לחולטין אז מה יכולה להיות הבעיה של הקושי במתן היציאה הם בדיקת קולספיה יכולה למצוא את הבעיה או שזה אותו דבר.?? תודה מראש

05/07/2005 | 23:41 | מאת: ד"ר אייל גל

רפלוקס היא בעיה כרונית בד"כ והיא דורשת טיפול כרוני. מומ לץ להמנע ממזונות שומניים, חריפים וחומציים וכן מקפה שחור, עישון ואלכוהול. לגבי העצירות בדיקת חוקן בריום אינה אמינה מספיק וכדאי להתייעץ עם רופא גסטרו לגבי צורך בקולונוסקופיה. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול