צריכה עזרה בקשר לחברה דחוף!!!

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

03/07/2005 | 18:20 | מאת: חסויה

יש לי חברה ואני לא יודעת מה יש לה המצב הבריאותי שלה שוב מחמיר הבטן שלה ממש כואבת לה היא סובלת הקיבה כואבת לה כל-כך ...ויש לה חולשה ושלשום לא יכלה לעמוד על על הרגליים יש לה סחרחורות ועדיין דימום מפי הטבעת אין שינוי במצבה הבריאותי היא אנמית טישטוש בעיינים והיא רזתה 2 וחצי קילו יש לה חוסר תיאבון היא לא אוכלת ולא שותה וגם הגרון התחיל לכאוב לה היא אומרת בלוטת הלימפה נפוחה מה זה אומר???הבטן עדיין נפוחה והיא עצבנית ובדיכאון ובוכה ....ויש לה שילשולים ולפעמים עצירויות ובחילות חזקות וכאבי ראש יש חשש לסרטן בקיבה לדעתך???תודה מחכה לתשובתך ...

03/07/2005 | 20:41 | מאת: רוצה לעזור

לחסויה שלום. בת כמה החברה שלך? ומה אומר הרופא שלה? האם היא עברה ברור רפואי? (בדיקות דם, הדמיה וכו') הסימפטומים שאת מתארת יכולים להצביע על מחלות שונות (לאו דווקא סרטן) השלימי את המידע כדי שתוכלי לקבל תשובה מסייעת.

03/07/2005 | 21:53 | מאת: ד"ר אייל גל

אם את דואגת לה יעצי לה להבדק בהקדם ע"י רופא גסטרו. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול