רגישות לחלב ומוצריו ומרגרינה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

03/07/2005 | 15:02 | מאת: sara

שלום רב אני סובלת מאיסבילות לחלב ומוצריו ומרגרינה זה מתבטא במיגרנות,הקאות כאבי בטן ועוד. האם יש תרופה ואם כן ,איזה.? תודה,שרה

03/07/2005 | 21:52 | מאת: ד"ר אייל גל

ישנם כדורים העוזרים בפירוק החלב ומכילים את האנזים לקטזה. נראה יותר שאת סובלת מרגישות אלרגית ולא מאי סבילות ואז הפתרון הוא להחליף למוצרי סויה. ד"ר גל

01/01/2006 | 20:46 | מאת: יפית

אני בת 24 ,סובלת מצליאק שהתגלה לפני חודשיים ,אני שומרת כמו שצריך (נמנעת מגלוטן ) ועדיין סובלת מכאבים חזקים בבטן ,האם יכול להיות שההבחנה איננה נכונה ויש לי רגישות למשהו אחר כמו לחלב למשל ,למשל בבוקר אחרי הנס קפה הכאבים מופיעים. אשמח לקבל מענה ,תודה מראש ,יפית .

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול