יציאות דחופות לשירותים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

03/07/2005 | 14:10 | מאת: בני

אני סובל בזמן האחרון מ3 עד 4 פעמים של הליכה לשירותים (לא שלשול) אבקש אם אפש רהסבר לזה ואם קיימת בעיה. וכמובן ממה זה נובע ואיזה טיפול אני אמור לעבור. בתודה

03/07/2005 | 21:50 | מאת: ד"ר אייל גל

לא ניתן לתת אבחנה, הסבר וטיפול משני משפטים שאתה כותב בפורום, פנה לרופא. ד"ר גל

05/01/2006 | 15:19 | מאת: יעקב משה

זה מס' חודשים שיש לי יציאות תכופות (פעם-פעמיים ביום) לעומת פעם ביומיים בעבר . יש לי עלייה במשקל בזמן זה . מ - 72 ל - 75 ק"ג . גובה 1.75 , גיל 52 . עבר בריאותי תקין , בדיקות טובות . אמא נפטרה מסרטן קיבה בגיל 72 . לפני מס' שנים עשיתי בדיקת קולונסקפיה נמצא תקין . לאחרונה אני עצמאי והולך למשרד בשעות נוחות לי ללא לחץ ... מה דעת צוות המומחים ?

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול