הרגשת טעם מר הפה!!! הצילו...

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

02/07/2005 | 21:27 | מאת: רונן

שלום לכולם.. שמי רונן..וזה זמן רב..אני סובל מהרגשת טעם מר בפה.. בהתחלה חשבתי לכיוון פטרייה..אבל לאחר בדיקות ..ירדה אפשרות זאת. בקרתי אצל נטרופטית שנתנה לי בין היתר שינוי תזונתי..מה לאכול ומה לא.. ניסיתי לאחרונה..לברר בפורומים..לנסות לקבלתשובות או כאלה שעברו את אותה תופעה,ולראות איך לפתור את הבעייה. שבוע שעבר הייתי אצל רופא משפחה.. כדי לקבל הפנייה גסטרו..אבל לפני נתן לי כדורים שתפקידם שמונעים חמיצות כיום אני לא רואה שום התקדמות..קצת על עצמי..אני עובד עם רכב בחנויות ת"א.. דיי נמצא בהרבה מתח..במסגרת העבודה..גם התגרשתי לפני שנה+ ועדיין לא התגברתי על כל התהליך.. גם אני מאוד עצוב מאמא שלי שסובלת ממחלה לא לה..אני כנראה לוקח את זה מאוד קשה(תת מודע) אני מבין שכל הרגש המרירות יכולה להגיע מהצב הרוח שיש בי..מה אני עושה??? מלבד השינוי התזונתי שאני כבר עושה..בכל מקרה..??? תודה מראש רונן..

03/07/2005 | 21:49 | מאת: ד"ר אייל גל

נראה באמת שזה לא קשור לגסטרו אלא למתח שאתה סובל ממנו. צריך לטפל בשורש הבעיה ולא בסימפטום. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול