תחושה של גוש בגרון

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

02/07/2005 | 13:47 | מאת: אתי

שלום רב. מזה כשבועיים אני מרגישה כאילו תקוע לי גוש בגרון, תחושה מאד לא נעימה ואף מבהילה . עלי לציין שכמה ימים לפני שהחלה התחושה התחלתי לקחת אלטרוקסין במינון של 50 מ"ג, ואני גם לועסת ניקורט באופן קבוע, האם יש קשר? מה יכולות להיות הסיבות לתחושה זו, ולאיזה רופא עלי לגשת, א.א.ג? או גסטראנטרולוג? תודה מראש.

03/07/2005 | 21:42 | מאת: ד"ר אייל גל

אם את סובלת מבלוטת התריס כדאי להתיעץ קודם עם א.א.ג כי ייתכן שהבלוטה מוגדלת ולוחצת על הגרון. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול