כדורי אימודיום

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

29/06/2005 | 23:31 | מאת: יניב

במשך כשנה יש לי ריבוי יציאות, 4-5 יציאות ביום. כולל שלשולים ויציאה רירית. עברתי בדיקות דם, שתן וצואה ולא גילו דבר חוץ מזה שחסר לי B-12. הרופא היפנה אותי לבדיקת קולונסקופיה. שבוע הבא אני טס לחו"ל ל-5 ימים, רציתי לדעת אם, בינתיים, אני יכול לקחת כדורי אימודיום? זה אפשרי? זה כדאי? זה יכול לעזור? יש לציין כי ניסיתי כבר כדורי "קל בבטן" וזה לא עזר.

03/07/2005 | 20:55 | מאת: ד"ר אייל גל

במידה והשלשול אינו דמי או זיהומי ניתן להשתמש בכדורי אימודיום להקלה זמנית. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול