ניתוח לטחורים דרגה 2

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

29/06/2005 | 01:24 | מאת: חומי

שלום בדיקת פרוקטולוג הראתה טחורים פנימיים בדרגה 2. אחד מהם יתכן ומודלק ומדמם. למעט דימום והפרשה איני מרגיש דבר. אין עצירויות (3 יציאות ביום),אני לא מתאמץ וכו' ואני לא משתמש בתרופות/נרות. הדימום לא מוביל לאנמיה ואינו קבוע (יש ימים ללא דימום). אני בן 31. האם סביר שבמצב זה יומלץ לעבור ניתוח ללא נסיון קודם בקשירה או כיווץ כלי הדם ? תודה מראש

02/07/2005 | 15:16 | מאת: ד"ר אייל גל

אני מאמין שבשלב ראשון ינסו טיפול שמרני אך אינני מומחה בטחורים, רצוי לפנות לפרוקטולוג בשאלה זו. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול