גזים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

28/06/2005 | 21:16 | מאת: יוסי

מה זה טיפול פרוביוטי? איזה סוגים של תרופות קיימים? במה אתה ממליץ להתחיל? האם אקטימל או יוגורט פרוביוטי נותנים אפרקט דומה?

02/07/2005 | 00:18 | מאת: ד"ר אייל גל

זהו טיפול בחיידקים המצויים באורח טבעי במעי ומסייעים בתהליכי עיכול. קיימים סוגים רבים של פרוביוטיקה כשההבדלים הם בסוגי החיידקים ובכמותם. ביוגורטים מסוג ביו קיימים חיידקים בכמות קטנה, באקטימל ומוצרים דומים הכמות גדולה יותר ובכדורים או אבקות פרוביוטיות מדובר בריכוז גבוה של מיליארדי חיידקים הנחשב היעיל ביותר. רצוי להתייעץ עם הרוקח בבית המרקחת לגבי הסוגים המומלצים. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול