גירוד ממושך מאד בפי הטבעת

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

28/06/2005 | 19:33 | מאת: לילי

שלום רב! אני סובלת לעתים מבעיות פיסורה וטחורים, מעולם לא עברתי ניתוח או טיפול אחר מלבד שימוש במשחות. מזה כשנה אני סובלת מגירוד מציק מאד עד כדי פציעה של פי הטבעת עם דימום במאמץ. טיפול בטבע קוטן לשבוע עזר לשבועיים בלבד. האם זו שוב פיסורה? מה לעשות? זה מציק מאד!

28/06/2005 | 19:40 | מאת: לילי

לא ציינתי - אני בת 30. בנוסף - אין לי יצאות קשות כבר כשנתיים (שיפור בתזונה) והגרד לא תלוי ביציאות קשות. הוא תמידי.

02/07/2005 | 00:11 | מאת: ד"ר אייל גל

כדאי שתבדקי שוב אצל פרוקטולוג, ייתכן חזרה של פיסורה או בעיות אחרות. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול