האם זה מסוכן??

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

28/06/2005 | 17:07 | מאת: מודאגת

לרופא שלום אני סובלת מבטן נפוחה כאילו דוחפים אותה מבפנים והרבה גזים שלפעמים נפלטים ולפעמים "מתגלגלים" בבטן. יש לי 2-3 יציאות כל יום, תקינות! אין לי ירידה במשקל. עשיתי בדיקת דם בצואה והכל בסדר. האם כל הסימנים האלה מרמזים על מחלה מסוכנת? (סרטן המעי) אני מודאגת ואודה לתשובתך

28/06/2005 | 17:16 | מאת: מודאגת

רציתי לציין שאני אוכלת מעט מאד פירות וירקות (בננה, 2 עגבניות 2 מלפפונים ופלפל ליום.) הרבה מוצרי חלב(3%), ביצה קשה ולחם מחיטה מלאה. (אינני אוכלת בשר). האם לתזונה הזאת יש קשר? או השפעה על מצבי?

29/06/2005 | 07:02 | מאת: ד"ר אייל גל

נפיחות בבטן וגזים אינם סימנים של סרטן המעי הגס אלא של מעי רגיש. התייעצי עם רופא המשפחה לגבי צורך בבירור נוסף. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול