קרוהן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

28/06/2005 | 16:30 | מאת: דיקלה

שלום רב! אחי חולה במחלת הקרוהן כבר הרבה מאוד זמן, היו לו הסתבכויות והוא עבר הרבה ניתוחים. הייתי רוצה לדעת אם יש איזושהיא התחדשות בנושא הטיפול, אם יש טיפולים חדשים שיוכלו לעזור לו? בתודה מראש

29/06/2005 | 07:05 | מאת: ד"ר אייל גל

טיפולים חדשים במחלת הקרוה'ן קיימים וכן ישנם מחקרים רבים בתרופות חדשות, צריך להתעניין במכון הגסטרו בו הוא מטופל לגבי הטיפולים המוצעים שם או לפנות למרכז רפואי גדול העוסק במחלות מעי דלקתיות אם אין אפשרות במקום מגוריו. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול