מה קורה אצלי?

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

28/06/2005 | 16:07 | מאת: תמר

מזה כחדשיים אני סובלת משילשולים ומצואה מיימית מאוד. אין סדירות בזמנים, ולא הצלחתי לקשר בינם לבין מזון מסויים שאני אוכלת. אני מקבלת "התקפות" של עד 5 פעמים הליכה לשרותים בפרקי זמן של עד רבע שעה, אחד מהשני, ואז הבטן נרגעת עד למחרת. ישנם שבועות שאני לא סובלת מתדירות גבוהה של יציאות, אבל עדיין הצואה מאוד מאוד מיימית, ותמיד תהיה יציאה גם אם אני הולכת לצורך מתן שתן. בבדיקות מעבדה, לא מצאו כלום, הכל תקין, היציאות מלוות בכאב בטן שעובר אח"כ, מצבי הכללי טוב, אני מרגישה בריאה, רק נחלשת מאוד אחרי כל התקפת שרותים כפי שציינתי קודם. אני מבקשת לשאול אם התופעה מוכרת? האם זה גם תסמונת של מעי רגיז? אין כרגע מתחים בחיי, אפילו אני מאושרת מתמיד, יש לי בעקבות זאת תאבון מוגבר, ואין לי ירידה במשקל. ואשמח לקבל קישורים היכן ניתן למצא מידע בנושא זה.

28/06/2005 | 16:08 | מאת: תמר

אגב, שכחתי לציין , אני בת 40.

29/06/2005 | 07:00 | מאת: ד"ר אייל גל

הסימנים בהחלט מתאימים לתסמונת המעי הרגיש אך אם מדובר בתופעות חדשות יש לפנות לגסטרואנטרולוג לבדיקות. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול