בעיות בבטן.. כנראה.

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

28/06/2005 | 04:16 | מאת: חסוי..

מערב שבת האחרון,הרגשתי ממש רע עם הבטן. הרגשתי אותה ממש כבדה כזו,ומלאה . לא יכולתי לישון עליה,זה כאב. המעים כאבו לי טיפה וזה ממש הציק לי. זה התלווה בעוד כמה דברים: כאב ראש חלש מאד,חוסר תאבון ,בחילות והצקות.. היה לי חם בכל הגוף ולפעמים מזגן לא עזר. כשהמזגן דולק,אני מרגיש רע יותר.. ואני מרגיש עייף סתם וזרוק. זה נמשך עד עכשיו.. ההורים אומרים שזה כנראה המעי הרגיז והכל עיניין של תזונה. להלן התזונה שלי: אני לא יוצא הרבה מהבית. אולי,פעם בחודש.. (לא כולל בתי ספר,שאני בכיתה), אני לא אוכל פירות. לפעמים אוכל ירקות.. אוכל המון דברי חלב ומידי פעם גם מטוגנים. אשמח לתשובה מלאה. תודה

28/06/2005 | 04:17 | מאת: אהה עוד משהו קטן,

ששכחתי להזכיר.. התופעה היית לי שוב חודש שלם לפני 3 חודשים.

28/06/2005 | 04:19 | מאת: ועוד משהו אחד אחרון

(אני מצטער,אני שוכח להזכיר דברים) כל זה בא עם עצירות. בכל פעם שנכנסתי לשירותים,היה לי טיפה יציאה,והרגשתי שיש לי עוד אבל לא הצלחתי לעשות. כרגע אני מרגיש טוב יותר. אבל זה עדיין מציק לי..

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול