מעי רגיז

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

27/06/2005 | 11:16 | מאת: דינה

ברצוני לשאול, האם תרופה בשם אנציפלמד מתאימה ויכולה לעזור לבעיית המעי הרגיז? ואם כן, איך משתמשים בה ? תודה

27/06/2005 | 23:29 | מאת: פלומה

בכל ארוחה יש לי יציאה בטווח של חצי שעה. ולאחר ארוחה כבדה אף מספר יציאות הנראות סדירותבלי כאבים או צרבות למיניהן. שאלתי אם יתכן ויש בעיה של מעי רגיז, ואם יש טיפול הבריאות הכללית טובה וכן בדיקות הדם. חלה הרעה בכבד רמה גבוהה של alkp ידוע לי שיש לי כבד שומני. בריאותית אין חריגה מעבר לנפיחויות לעתים בטן. אודה לכם אם תמליצו על הפניה לטיפול או שינוי הרגלי אכילה. אני בת 60.

28/06/2005 | 23:26 | מאת: ד"ר אייל גל

ייתכן שמדובר על מעי רגיש אך אם מדובר בתופעה חדשה הרי בגילך עליך לעבור קולונוסקופיה לפני קביעת אבחנה זו. ד"ר גל

28/06/2005 | 10:25 | מאת: דינה

שלום, ברצוני לשאול האם התרופה אנציפלמד מתאימה ויכולה לעזור במקרה של מעי רגיז? תודה

28/06/2005 | 23:25 | מאת: ד"ר אייל גל

זו תרופה העוזרת במידה מסויימת לנפיחות וגזים. נוטלים 2-3 פעמים ביום לפני האוכל. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול