בטן נפוחה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

27/06/2005 | 09:21 | מאת: ריטה

ילדתי לפני כשלושה חודשים, כשבועיים לאחר הלידה רוב הבטן ירדה ונראתה יחסית שטוחה (חזרה למצבה לפני ההריון), אבל לפני כשלושה שבועות היה לי קצת בעיות ביציאות (היו יציאות אבל עם קושי) והבטן התנפחה, ומאז למרות שהיום היציאות ממש טובות הבטן עדיין מנופחת ונראית כאילו הריון בחודש שישי. אילו בדיקות עלי לעשות? אני לא סולת מכאבים או בעיות מיוחדות אבל הבטן הנפוחה מפריעה לי.

28/06/2005 | 23:23 | מאת: ד"ר אייל גל

כדאי להתיעץ עם גניקולוג לוודא שאין בעיה ברחם. קרוב לוודאי שהדבר קשור בשרירי בטן רפויים לאחר הלידה דבר שישתפר עם הזמן ועם התעמלות. ד"ר גל

29/06/2005 | 08:47 | מאת: ריטה

מה שחשוב להדגיש הוא שהבטן השטתחה אחרי הלידה ולאחר מס' שבועות היא התנפחה, היא מאוד קשה ויש לי קצת כאב בעת היציאות.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול