צואה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

26/06/2005 | 09:03 | מאת: אני בלחץ

אני מתנצלת מראש אם השאלה בעלת תיאורים מגעילים. אתמול גיליתי צואה של בעלי במיימי השרותים (כנראה היא לא הצליחה לרדת במיים). כיוון שהצואה שכבה שם בסביבות השעתיים היא החלה להפריש סביבה חומר בצבע אדום ומעט חום. הצואה עצמה היתה בצבע חום רגיל. הצבע האדום מאד מלחיץ אותי. יש לציין שמאוחר יותר, בעלי בדק ולא ראה שום דימום על צואה טרייה. מה זה הצבע האדום? זה טיבעי? אני ממש בלחץ ואני אודה לך מאד אם תתייחס לשאלתי ברצינות.

29/06/2005 | 00:10 | מאת: דניאל

שלום בבוקר גילתי כי צבע שצבע הצואה בהיר מאוד אחרי הצהריים הלכתי לרופא בדק את העיניים ושלל צהבת האים התשובה מספקת אני שואל כי בערב שלאותו יום הצואה היתה שוב בהירה מאוד אודה מראש לתשובה דניאל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול