הצילו

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

24/06/2005 | 11:02 | מאת: סטודנטית

שלום, יש לי בעיה- לפני כ5 שנים סבלתי משלשולים במשך כשבוע ברציפות, ואז התפתחה לי גולה כזאת של בשר ליד פי הטבעת. לא עשיתי עם זה כלום כי אני מאוד מתביישת. מאז, בגלל שהיציאות שלי לא מסודרות, בימים שאני מוציאה בתדירות גבוהה ב"גולה" יוצאת שוב, ולפעמים אפילו מדממת מרוב הרגישות של הניגובים. רציתי לדעת האם מדובר בטחורים ויש טיפול ללא מרשם רופא כיוון שאני בשום פנים לא אלך לרופא ואחשוף את אחוריי. אנא עזרו לי

24/06/2005 | 12:51 | מאת: חיפאית

סטודנטית! חבל מאד שאת כל כך החלטית ומסרבת להיבדק. זה בכלל לא נורא ! אמנם , כמה שידוע לי, ניתן להשיג משהו להרגעה ללא מירשם (תשאלי רוקח), אבל יותר חשוב שתיבדקי ותוודאי שאכן אלו טחורים...ולא משהו אחר. שבת שלום

25/06/2005 | 17:37 | מאת: ד"ר אייל גל

בהחלט מסכים עם החיפאית. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול